هفت گیاه زیبا برای سرویس بهداشتی و حمام

هفت گیاه زیبا برای سرویس بهداشتی و حمام

بهترین گیاهان برای سرویس بهداشتی و حمام

برای زیبا تر کردن سرویس بهداشتی همیشه لازم نیست که هزینه های گزافی بابت تجهیزات و شیرآلات انجام شود. گل ها و گیاهان از کم هزینه ترین و البته سرزنده ترین و زیباترین دکوراتیو های طبیعی هستند که به خوبی فضا و محیط را پوشش می دهند و جلوه ای دیدنی را ایجاد می کنند. استفاده از گل و گیاه برای سرویس بهداشتی (حمام و دستشویی) علاوه بر تزیین طبیعی و زیبایی بصری باعث بهبود کیفیت هوا و ایجاد هوای مطبوع در این فضاها می شود. سرویس های بهداشتی از مهم ترین مکان های یک منزل هستند که مستلزم بهداشت و پاکیزگی اند. حضور گل و گیاه در این مکان ها به تمیزی و پاکیزگی این مکان کمک زیادی خواهد کرد.

اکثرا افراد برای تزیین و زیبا تر کردن سرویس بهداشتی خود از گل های مصنوعی یا مصنوعات بی جان استفاده می کنند. وجود اشیای بی جان در سرویس بهداشتی کمک چندانی به زیبایی و بهبود هوای این مکان ها نمی کند، پس بهتر است که به جای اشیای بی جان از انواع گل آپارتمانی و گیاهان گلدانی زنده و با طراوت استفاده شود که فواید بی شماری خواهند داشت و حس سرزندگی و طراوت را به خوبی به محیط اطراف خود القا می کنند.

معرفی بهترین گیاهان مناسب سرویس بهداشتی و حمام، 7 گیاه مناسب حمام و دستشویی با نور کم

از چه گل هایی برای حمام و دستشویی استفاده کنیم؟

زمانی که گفته می شود برای دکوراسیون سرویس بهداشتی از گل و گیاه استفاده کنید اکثرا افراد کمبود نور و رطوبت بالای این مکان ها را بهانه می کنند و بر این باورند که گل و گیاه در این مکانها دوامی نخواهد داشت و از بین خواهند رفت. مطمئنا گل ها و گیاهانی که قرار است در سرویس های بهداشتی استفاده شود نیازمند داشتن ویژگی های است که در ادامه متن به آن ها اشاره خواهد شد.

معمولا سرویس های بهداشتی رطوبت بسیار بالایی دارند پس بهتر است از گیاهانی استفاده شود که رطوبت دوست بوده و نیاز به رطوبت بالای 50 درصد دارند. مطمئنا گیاهانی وجود دارند که نسبت به رطوبت بالا حساس هستند و در مکان های مرطوب از بین می روند پس لزومی ندارد که از این گیاهان در این مکان ها استفاده کنیم.

از ویژگی های دیگر حمام و دستشویی گرمای بالای آن است. گرما و رطوبت بالا دو عامل اصلی در سرویس های بهداشتی است که موجب می شود صرفا گیاهانی را انتخاب کنیم که با این دو عامل سازگاری داشته باشند. اکثر گیاهان بومی نواحی استوایی طالب چنین محیط هایی هستند پس بهتر است از گیاهانی استفاده شود که طالب محیط های استوایی باشند و به راحتی بتوانند در مکان هایی با رطوبت و گرمای بالا دوام داشته باشند.

انواع گیاهان مناسب دستشویی و حمام، 7 گیاه زیبا برای سرویس بهداشتی، گل های مقاوم به نور کم مخصوص حمام و دستشویی

مورد بعدی در سرویس بهداشتی که باید به آن دقت کرد نور پایین این مکان ها است. البته همه سرویس های بهداشتی این مشکل را ندارند، با این حال اگر سرویس بهداشتی نور کافی نداشته باشد، گیاهان زیادی هستند که مقاوم به نور کم بوده و به خوبی در مکان های بدون نور و سایه رشد خوبی می کنند، پس بهتر است برای استفاده از گل و گیاه در حمام و دستشویی از گل های مقاوم به کم نوری و سایه دوست استفاده کنیم. البته اگر مایل باشید که از گیاهان طالب نور هم در سرویس بهداشتی استفاده کنید با استفاده از لامپ های فلورسنت و لامپ های مخصوص رشد گیاه می توان نور مورد نیاز گیاه را تامین کرد.

حمام، محیط بسیار مرطوبی دارد و اکثر حمام های منازل فاقد نور مناسب هستند. برای این مکان ها گیاهانی را باید انتخاب کرد که با رطوبت زیاد سازگاری داشته باشند و برای رشد و نمو خود به حداقل نور طبیعی قناعت کنند. اگر حمامتان هیچ نورگیری ندارد، بهتر است برای تأمین نور گیاهان از لامپ ها مخصوص رشد گیاه (Grow light)استفاده کنید.

زیباترین گیاهان آپارتمانی همیشه سبز برای سرویس بهداشتی و حمام و دستشویی، بهترین گیاهان گلدار و همیشه سبز در حمام و دستشویی

نکات مهم در انتخاب گل برای سرویس بهداشتی

برای انتخاب گل و گیاه مخصوص سرویس بهداشتی باید به نکاتی توجه کرد.

ابعاد سرویس بهداشتی

قبل از انتخاب گیاه، ابعاد سرویس بهداشتی را در نظر بگیرید. گل ها و گیاهان برای اینکه بتوانند رشد مطلوبی داشته باشند نیاز به فضای کافی برای رشد دارد. اگر سرویس بهداشتی فضای کافی برای رشد گل و گیاه را ندارد بهتر است از گیاهان کوچک با برگ های کشیده و شمشیری استفاده کنید که فضای کمتری نیاز دارند. اگر سرویس بهداشتی ابعاد بزرگی داشته و فرم هندسی آن مربع یا دایره شکل است بهتر است از گیاهان برگ پهن و انبوه استفاده کنید تا به خوبی بتوانند فضا را پوشش دهد.

نور سرویس بهداشتی

اگر سرویس بهداشتی پنجره دارد بهتر است که گلدان ها نزدیک پنجره قرار بگیرند تا نور لازم را دریافت کنند. با توجه به اینکه سرویس بهداشتی نور زیادی ندارد قرار دادن گلدان ها در مجاورت پنجره ها به دریافت نور طبیعی گیاه کمک خواهد کرد.

پاکیزگی سرویس بهداشتی

تمیز بودن و بهداشتی بودن سرویس بهداشتی به رشد مطلوب گل و گیاهان داخل سرویس بهداشتی کمک زیادی می کند. پس اینکه گیاهان مناسب سرویس بهداشتی خود را انتخاب کردید باید حتما به این نکته دقت کنید که اگر سرویس بهداشتی پاکیزه نباشد آلودگی آن می تواند موجب صدمه به گیاهان شود. برای اینکه از آلودگی های احتمالی گل و گیاه داخل سرویس بهداشتی جلوگیری کنید بهتر است گل ها و گیاهانی که برای سرویس بهداشتی انتخاب کرده اید را حتما در فضاهایی از سرویس بهداشتی قرار بدید که ارتفاع داشته باشند. گلدان ها را مستقیم روی زمین قرار ندهید و یا از زیرگلدانی های پایه دار استفاده کنید تا گیاهان با ارتفاع مشخصی از سطح زمین قرار بگیرند تا آلودگی این محیط ها به گیاهان سرایت نکند.

بهترین گیاهان مخصوص سرویس بهداشتی، گیاهان گلدانی همیشه سبز برای حمام و دستشویی

معرفی بهترین گیاهان برای سرویس بهداشتی و حمام

1- گل اسپاتی فیلوم

اسپاتی فیلوم از گل های جذاب با ظاهری لوکس است که به دلیل داشتن گل های سفید رنگ درشتش محبوبیت بالایی دارد. حالت برگ های اسپاتی فیلوم براق بوده و در هر فضایی که قرار بگیرد جلوه ای دیدنی را به فضا می بخشد. این گیاه زیبا در نور پایین و رطوبت و دمای بالا به خوبی دوام خواهد داشت. همچنین اسپاتی فیلوم از بهترین تصفیه کننده های قوی هوا نیز می باشد.

2- گل گندمی

گل گندمی از گیاهان تصفیه کننده بوده که بسیار در از بین بردن بو کاربرد دارد. گیاه گندمی حالت آویز داشته و می توانید به خوبی این گیاه را در گلدان های آویز قرار دهید و از سقف آویزان کنید. این گیاه زیبا به خوبی می تواند در فضای سرویس های بهداشتی دوام داشته باشد و رشد مطلوبی داشته باشد.

3- گل ارکیده گلدانی

گل ارکیده از گیاهان آپارتمانی گلدار و بسیار لوکس است که حس لوکس و مجلل بودن را به خوبی می تواند در فضایی که قرار می گیرد ایجاد کند. گل دار بودن ارکیده و تنوع رنگ گل آن می تواند ظاهری جذاب و متنوع به فضا ببخشد. گل ارکیده از گیاهان رطوبت پسند است و به خوبی در محیط سرویس بهداشتی دوام و ماندگاری دارد.

گل ارکیده و ارکیده گلدانی مخصوص سرویس بهداشتی، حمام و دستشویی

4- گل برگ عبایی

گل برگ عبایی یکی از مقاوم ترین گل های آپارتمانی است که برگ های آن جنبه زینتی داشته و در بسیاری از گل آرایی از آن به عنوان برگ زینتی استفاده می شود. این گیاه در نور پایین و دمای بالا به خوبی دوام دارد. نکته مهم برای این گیاه آبیاری مناسب است که نباید زیاد دچار تنش خشکی شود. برای آبیاری گل برگ عبایی حتما باید یک برنامه آبیاری مناسب تنظیم کرد تا گیاه بتواند آب مورد نیاز خود را دریافت کند.

5- گل سرخس بوستون

سرخس از گیاهان ظریف با برگ هایی جذاب است که دارای شاخه های بلند و آویزان بوده و زیبایی بی نظیری در گلدان های آویز خواهد داشت. گیاه سرخس بومی مناطق استوایی است و از گیاهان رطوبت پسند محسوب می شود. سرخس دارای گونه های مختلفی است و تمامی گونه های آن مناسب نگهداری در فضای سرویس بهداشتی هستند.

گل آپارتمانی سرخس مناسب برای سرویس بهداشتی و حمام و دستشویی

6- گل سانسوریا

گل سانسوریا یکی از مقاوم ترین گیاهان آپارتمانی است که به خوبی می تواند در محیط های گرم و مرطوب همچون سرویس بهداشتی رشد مناسبی داشته باشد. فرم شمشیری برگ های گیاه سانسوریا به شما کمک می کند که در فضاهایی که مایلید پس زمینه ایجاد کنید و فضاهای کوچک که وسعت کمی دارند از این گیاه استفاده کنید. راست و قائم بودن برگ های سانسوریا این امکان را می دهد که به خوبی بتوانید این گیاه را کنار دیواره ها و فضاهای کوچک جا دهید و پوشش دهی خوبی در این فضاها ایجاد کنید. گیاه سانسوریا تصفیه کننده قوی هوا بوده به خوبی می تواند آلودگی های محیطی را از بین ببرد.

7-گیاه بامبو

بامبو از گیاهان خوش یمن است که نیاز به نور بالایی ندارد و در مکان هایی با نور کم رشد مطلوبی خواهد داشت. بامبو قابلیت نگهداری در آب دارد و مناسب مکان های مرطوب است. بامبو اگر در مکان هایی با گرما و رطوبت بالا قرار بگیرد رشد مناسب تری خواهد داشت. این گیاه همچنین از گیاهان انرژی بخش در فضا است.

انواع گیاه بامبو مخصوص سرویس بهداشتی و انواع لاکی بامبو ویژه حمام و دستشویی

نظرات بازدیدکنندگان

  1. فریبا

    سلام و خسته نباشید این پست معرفی گیاهان آپارتمانی مناسب برای حمام و سرویس بهداشتی واقعا برای من مفید و کاربردی بود. خیلی وقت بود که دلم میخاست تعدادی گل و گیاه در سرویس بهداشتی منزلم قرار بدم ولی واقعا نمیدونستم چه گلی را باید انتخاب کنم چندبار هم تعدادی گل و گلدان قرار دادم ولی همشون از بین رفتن خیلی ممنون بابت پست خوبتون فقط اگه در مطالب بعدیتون درباره گیاهان مناسب اتاق خواب و گیاهان مناسب نگهداری در آپارتمان های کم نور هم صحبت کنید ممنون