گیاهان مناسب برای خانه های کم نور

گیاهان مناسب برای خانه های کم نور

اکثر گیاهان آپارتمانی برای رشد مطلوب نیاز به آبیاری، نور و تغذیه مناسب دارند. ولی در تمامی آپارتمان ها نمی توان شرایط حیاتی مناسب را برای تمامی گیاهان فراهم کرد. از این رو قبل از انتخاب و خرید گیاه آپارتمانی شرایط محیطی منزل خود را در نظر بگیرید و پس از بررسی کامل با توجه به شرایط محیطی، گیاه آپارتمانی متناسب منزل خود را انتخاب کنید.
نور یکی از اصلی ترین نیاز های گیاهان است که در رشد گیاه نقش مهم و حیاتی دارد. زمانیکه گیاهی را انتخاب می کنید قبل از خرید و آوردن به منزل شرایط نگهداری از آن را کاملا مطالعه کنید و در صورتی که با شرایط محیطی منزل شما سازگار است آن را خریداری کنید. برخی از منازل دارای شرایط نوری مطلوبی نیستند و به دلیل نور بیش از حد و یا نور بسیار کم اکثر گیاهان از بین می روند. علت این امر انتخاب اشتباه گیاه برای آن محیط است.
برای هر دو شرایط محیطی یعنی نور زیاد و یا نور کم می توان از گیاهانی استفاده کرد که مقاومت خوبی نسبت به این شرایط داشته باشند. اگر منزل شما نور کمی دارد بهتر است به سراغ گیاهانی بروید که سایه پسند اند و خواستار نور کم برای رشد مناسبشان هستند. تعدادی از مقاوم ترین گیاهان نسبت به نور کم را معرفی می کنیم.

لیست گیاهان مقاوم به نور کم

گیاه سانسوریا

سانسوریا از گیاهان آپارتمانی پر طرفدار است که نگهداری آسان آن موجب شده که اکثر علاقه مندان به گل و گیاه از آن برای منازل خود تهیه کنند. سانسوریا از گیاهان آپارتمانی سایه پسند است که علاوه بر مقاومت نسبت به نور کم، نسبت به آبیاری پایین، خشکی و دیگر تنش های محیطی نیز مقاومت خوبی دارد. همچنین سانسوریا از تصفیه کننده های قوی هوای محیط است.

لیست گیاهان مقاوم به نور کم

گیاه فیکوس بنجامین ابلق

فیکوس بنجامین ابلق با برگ های زیبا و ظاهری درختچه ای از گیاهان مناسب برای منازل با نور کم است. این گیاه اگر در نور مستقیم آفتاب قرار گیرد سریع برگ های خود را از دست می دهد و دچار ریزش برگ شدید می شود. از این رو به هیچ وجه نباید این گیاه در شرایط نوری بالا قرار بگیرد.

گیاه زاموفیلیا

این گیاه از گیاهان لوکس و جذاب است که برگ های چرمی به رنگ سبز تیره دارد. زاموفیلیا به طور کلی نسبت به تنش های محیطی مقاومت نسبتا بالایی دارد. زاموفیلیا حتما باید در شرایط نوری کم و آبیاری پایین قرار گیرد. نور زیاد و مستقیم آفتاب موجب سرسوختگی و زرد شدن برگ هایش می شود. این گیاه به راحتی و از طریق قلمه برگ نیز تکثیر می شود.

گیاه پتوس

پتوس از گیاهان معروف و نام آشنا در میان گیاهان آپارتمانی است. برگ های قلبی شکل آن بسیار جذاب بوده و فرم پیچشی آن باعث شده که اکثرا افراد از آن برای طراحی منزل خود استفاده کنند. پتوس نیز از گیاهان سایه پسند و نیازمند نور پایین است که در صورت قرار گرفتن در نور بالا دچار زردی و سرسوختگی برگ ها می شود.

لیست گیاهان مقاوم به نور کم

گیاه اسپاتی فیلوم

اسپاتی فیلوم از آن دسته گیاهانی است که برای رشد مناسب و مطلوبش نیازمند نیاز نوری بالایی نیست و در نور پایین و کم رشد مطلوبی خواهد داشت. گل های سفید رنگ اسپاتی فیلوم بسیار جذاب بوده و زیبایی بی نظیری را در محیط ایجاد می کند. اسپاتی فیلوم یکی از تصفیه کننده های قوی هوای منزل نیز می باشد.

لیست گیاهان مقاوم به نور کم

گیاه دراسنا کمپکت

دراسنا کمپکت از گیاهان آپارتمانی برگ سبز با ظاهری لوکس و زیبا است که نسبت به نور کم مقاومت خوبی دارد. برای اینکه دراسنا رشد مطلوبی داشته باشد بهتر است در محیطی با نور کم و آبیاری پایین قرار داده شود.

گیاه سرخس

سرخس از گیاهان رطوبت پسند که نسبت به نور کم سازگاری دارد. برگ های سرخس بسیار زیبا و قابل توجه هستند. گیاه سرخس گونه های مختلفی دارد که سرخس پرسیاوشان از گونه های معروف است. برای اینکه این گیاه همیشه سرحال و شاداب باشد بهتر است در محیط های سایه با رطوبت بالا قرار گیرد.

لیست گیاهان مقاوم به نور کم

گیاه نخل شامادورا

نخل شامادورا از نخل های زینتی است که برگ های ظریفی دارد. این گونه از نخل نسبت به محیط های کم نور بسیار مقاوم است و به خوبی در چنین محیط هایی ماندگاری دارد. نخل شامادورا از گیاهان رطوبت پسند است و برای اینکه برگ های شامادورا سرحال و سرزنده باشد بهتر است رطوبت مورد نیاز آن را با دستگاه های بخور هوای سرد و یا به صورت دستی با غبارپاشی روزانه با آب بدون کلر انجام دهید.

لیست گیاهان مقاوم به نور کم

نظرات بازدیدکنندگان